Ha a hétvégéről marad egy kevés főtt vagy sült hús, ami egy teljes étkezésre már kevés, és nem tudod, mit kezdj vele, akkor próbáld ki ezt az ízletes, és gyorsan elkészíthető salátát, ami tökéletes töltelék lehet croissantba vagy bármilyen édeskésebb péksüteménybe.
Csirkesalátás croissan
Hozzávalók:
- 4 db croissan
- 1 csésze sült vagy főtt hús darabolva
- ½ db alma felkockázva
- 1 csésze szőlő félbevágva, kimagozva
- 3 ek görög joghurt
- 1 tk mustár
- 1 ek veganéz/majonéz
- 2 ek (pekán) dió aprítva
- Só, bors
- 2 marék bébispenót
Csirkesalátás croissan elkészítése
- A croissan és a bébispenót kivételével minden összekeverünk egy tálban.
- Ketté vágjuk a croissant, bébispenótot teszünk az aljára, 2 evőkanál csirkesalátát teszünk rá, és már készen is vagyunk.
A kész csirkesalátát 2 napig tárolhatod a hűtőben.
Ha jól jönnének még hasonló, könnyen elkészíthető recept ötletek, akkor nézd meg ezt a videómat is:
Ezek is érdekelhetnek:
Könnyű nyári ricottás-paradicsomos galette
Zabpelyhes vágott zsömle recept – fagyasztható!