Ezért fogyassz rendszeresen spenótot!
A spenót az elmúlt pár évben egyre népszerűbb alapanyag lett. Én egyre többet használom a legkülönbözőbb ételekbe, mert nagyon egészséges, és rengeteg jótékony hatása van
A spenót az elmúlt pár évben egyre népszerűbb alapanyag lett. Én egyre többet használom a legkülönbözőbb ételekbe, mert nagyon egészséges, és rengeteg jótékony hatása van
Időről időre felüti a fejét valamilyen furcsa, távoli eredetű növény, amelynek a fogyasztását felkapja a nyugati társadalom, hiszen ha az inkák, az aztékok, a maják…
November a sütőtök imádók hónapja, hiszen mindenféle sütőtököt be lehet szerezni, a legkülönbözőbb, legváltozatosabb módon lehet feldolgozni, és ínycsiklandozó fogásokkal lehet meglepni a családot –
A vízfogyasztás fontosságáról, és arról, hogy naponta mennyi folyadékot kell elfogyasztanunk nincs olyan hét, hogy ne hallanánk. Azonban arról kevesebbet beszélnek, hogy ha már a
Csalhatatlan jele az ősznek, hogy bárhova kattint az ember mindenhol sütőtökös receptek köszönnek vissza. Én magam is nagy sütőtök rajongó vagyok, és sokféle módon próbáltam
Az egyik videós receptem miatt vásároltam meg életem első csomag matcha teáját, és akkor még egy kicsit féltem, hogy vajon a majd aranyárban vett zöld port
A húsvét közeledtével megnő az igény a tojásra. Egyrészt nem hiányozhat a sonka mellől sem, másrészt még azért sokan vannak azok, akik szívesen meg is
A gluténmentes quinoat általában sós köretként, salátaként szoktuk fogyasztani, de érdemes belőle édes reggeli egytálételt is készíteni. Persze nem reggel, melegen, hiszen kinek van arra
A dióról szerintem ok nélkül keveset tudunk, pedig rendszeresen használjuk, főleg süteményeben. Azon túl, hogy a lisztnek egy részét is helyettesíthetjük, a diónak számtalan jótékony
Ha azt mondom propolisz, rávágod, hogy persze-persze, a méhek csinálják. De valójában tudod, hogy mi is ez a ragacsos anyag, hogyan lesz belőle az ember
Az ananász egy nagyon kedvelt, és talán most már hazánkban is egyre többet fogyasztott trópusi gyümölcs. Nem csak frissen, de konzerv és juice formában is
Sajnos mi, magyarok nagyon kevés halat fogyasztunk, így a szervezetünk nem jut hozzá elegendő mennyiségben azokhoz a tápanyagokhoz, amelyek csak ezekben a vízi élőlényekben találhatóak