Description
Ananászos-narancsos pezsgő puncs recept, ha egy kis édes ízvilágra vágysz! Nem csak finom, de garantáltan felhűsít a nyári melegben.
Hozzávalók
- 2 dl ananászlé
- 4 dl pezsgő
- ananász
- őszibarack
- lime
- bazsalikom
Elkészítés
- Egy üvegkiöntőbe tegyünk felkockázott ananászt, vékonyra szeletelt narancsot és bazsalikom leveleket.
-
Felöntjük ananászlével, bele facsarjuk egy fél lime levét, majd felöntjük pezsgővel, majd elkeverjük.
-
Tálaláskor a pohárba jeget teszünk, felöntjük az ananászos pezsgővel.
-
A tetejére teszünk egy gombóc vanília fagyit, és bazsalikom levéllel díszítjük.
Megjegyzések
A tápérték adatok tájékoztató jellegűek. A valós értékek eltérhetnek a felhasznált alapanyagok típusától függően.
- Prep Time: 10 perc
- Method: főzés nélküli
Tápértékek
- Serving Size: 1
- Calories: 341
- Sugar: 41g
- Sodium: 32.8mg
- Fat: 8.3g
- Saturated Fat: 5.2g
- Unsaturated Fat: 3.1g
- Carbohydrates: 47.3g
- Fiber: 1.8g
- Protein: 3.2g
- Cholesterol: 46mg