Description
Ananászos-narancsos pezsgő puncs recept, ha egy kis édes ízvilágra vágysz! Nem csak finom, de garantáltan felhűsít a nyári melegben.
Hozzávalók
- 2 dl ananászlé
- 4 dl pezsgő
- ananász
- őszibarack
- lime
- bazsalikom
Elkészítés
- Egy üvegkiöntőbe tegyünk felkockázott ananászt, vékonyra szeletelt narancsot és bazsalikom leveleket.
-
Felöntjük ananászlével, bele facsarjuk egy fél lime levét, majd felöntjük pezsgővel, majd elkeverjük.
-
Tálaláskor a pohárba jeget teszünk, felöntjük az ananászos pezsgővel.
-
A tetejére teszünk egy gombóc vanília fagyit, és bazsalikom levéllel díszítjük.
Megjegyzések
A tápérték adatok tájékoztató jellegűek. A valós értékek eltérhetnek a felhasznált alapanyagok típusától függően.
- Prep Time: 10 perc
- Módszer: főzés nélküli
Tápértékek
- Adag: 1
- Kalória: 341
- Cukor: 41g
- Só: 32.8mg
- Zsír: 8.3g
- Telített zsír: 5.2g
- Telítettlen zsír: 3.1g
- Szénhidrát: 47.3g
- Rost: 1.8g
- Fehérje: 3.2g
- Koleszterin: 46mg