Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ananászos-narancsos édes pezsgő puncs


  • Total Time: 10 perc
  • Adag: 4 1x

Description

Ananászos-narancsos pezsgő puncs recept, ha egy kis édes ízvilágra vágysz!  Nem csak finom, de garantáltan felhűsít a nyári melegben.


Hozzávalók

Skála
  • 2 dl ananászlé
  • 4 dl pezsgő
  • ananász
  • őszibarack
  • lime
  • bazsalikom

Elkészítés

  1. Egy üvegkiöntőbe tegyünk felkockázott ananászt, vékonyra szeletelt narancsot és bazsalikom leveleket.
  2. Felöntjük ananászlével, bele facsarjuk egy fél lime levét, majd felöntjük pezsgővel, majd elkeverjük.

  3. Tálaláskor a pohárba jeget teszünk, felöntjük az ananászos pezsgővel.

  4. A tetejére teszünk egy gombóc vanília fagyit, és bazsalikom levéllel díszítjük.

Megjegyzések

A tápérték adatok tájékoztató jellegűek. A valós értékek eltérhetnek a felhasznált alapanyagok típusától függően.

  • Prep Time: 10 perc
  • Módszer: főzés nélküli

Tápértékek

  • Adag: 1
  • Kalória: 341
  • Cukor: 41g
  • Só: 32.8mg
  • Zsír: 8.3g
  • Telített zsír: 5.2g
  • Telítettlen zsír: 3.1g
  • Szénhidrát: 47.3g
  • Rost: 1.8g
  • Fehérje: 3.2g
  • Koleszterin: 46mg

Kulcsszavak: puncs, ananászos-narancsos puncs, édes pezsgő

Ez a weboldal sütiket használ! A sütik weboldal működéséhez és az olvasó szokásokhoz kapcsolódó anonim adatokat biztosításához szükségesek a tájékoztatónak megfelelően. A weboldalon való böngészés folytatásával hozzájárulsz a sütik használatához.