Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
malna-krem-leves

Levendulás málnakrémleves, amit próbálj ki!


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total Time: 15 perc
  • Yield: 2
  • Diet: Vegetarian

Description

A kedvenc leves receptjeim a krémlevesek, azok közül is az egyik kedvenc receptem ilyen időben a hideg málnakrémleves. Hozzáadtam egy kis levendulát, ami nem csak harmóniában van a málna ízével, de fel is dobja a levest.


Hozzávalók

Skála
  • 30 dkg málna
  • 0,5 dl levendulaszirup
  • 0,5 lime leve
  • 2 ek cukor
  • 2 dl görög joghurt
  • liofilizált málna, friss málna, levendula


Elkészítés

  1. Lecukrozzuk a málnát, félretesszük fél órára. Egy tálra szűrőt teszünk, beletesszük a málnát és egy kanál segítségével átpasszírozzuk, hogy csak a magok maradjanak a szűrőben.
  2. Ezt beletesszük egy turmixba, és hozzáadjuk a többi alapanyagot. Turmixolunk rajta egyet és már tálalhatjuk is.
  3. Díszítésnek friss és liofilizált málnát, és egy kevés levendulavirágot tehetünk rá. 

Megjegyzések

A tápértékek tájékoztató jellegűek. A valós adatok eltérhetnek a felhasznált alapanyagok mennyisége és típusa miatt.

  • Prep Time: 15 perc
  • Category: Leves
  • Method: Főzés nélkü

Tápértékek

  • Serving Size: 1
  • Calories: 290 kcal
  • Sugar: 38.3 g
  • Sodium: 39.8 mg
  • Fat: 6 g
  • Saturated Fat: 2.4 g
  • Unsaturated Fat: 3,6 g
  • Carbohydrates: 51.8 g
  • Fiber: 9.8 g
  • Protein: 10.8 g
  • Cholesterol: 13 mg

Ez a weboldal sütiket használ! A sütik weboldal működéséhez és az olvasó szokásokhoz kapcsolódó anonim adatokat biztosításához szükségesek a tájékoztatónak megfelelően. A weboldalon való böngészés folytatásával hozzájárulsz a sütik használatához.