Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
malna-krem-leves

Levendulás málnakrémleves, amit próbálj ki!


  • Total Time: 15 perc
  • Adag: 2 1x
  • Diet: Vegetarian

Description

A kedvenc leves receptjeim a krémlevesek, azok közül is az egyik kedvenc receptem ilyen időben a hideg málnakrémleves. Hozzáadtam egy kis levendulát, ami nem csak harmóniában van a málna ízével, de fel is dobja a levest.


Hozzávalók

Skála
  • 30 dkg málna
  • 0,5 dl levendulaszirup
  • 0,5 lime leve
  • 2 ek cukor
  • 2 dl görög joghurt
  • liofilizált málna, friss málna, levendula

Elkészítés

  1. Lecukrozzuk a málnát, félretesszük fél órára. Egy tálra szűrőt teszünk, beletesszük a málnát és egy kanál segítségével átpasszírozzuk, hogy csak a magok maradjanak a szűrőben.
  2. Ezt beletesszük egy turmixba, és hozzáadjuk a többi alapanyagot. Turmixolunk rajta egyet és már tálalhatjuk is.
  3. Díszítésnek friss és liofilizált málnát, és egy kevés levendulavirágot tehetünk rá. 

Megjegyzések

A tápértékek tájékoztató jellegűek. A valós adatok eltérhetnek a felhasznált alapanyagok mennyisége és típusa miatt.

  • Prep Time: 15 perc
  • Category: Leves
  • Módszer: Főzés nélkü

Tápértékek

  • Adag: 1
  • Kalória: 290 kcal
  • Cukor: 38.3 g
  • Só: 39.8 mg
  • Zsír: 6 g
  • Telített zsír: 2.4 g
  • Telítettlen zsír: 3,6 g
  • Szénhidrát: 51.8 g
  • Rost: 9.8 g
  • Fehérje: 10.8 g
  • Koleszterin: 13 mg

Kulcsszavak: levendulás málnakrémleves

Ez a weboldal sütiket használ! A sütik weboldal működéséhez és az olvasó szokásokhoz kapcsolódó anonim adatokat biztosításához szükségesek a tájékoztatónak megfelelően. A weboldalon való böngészés folytatásával hozzájárulsz a sütik használatához.