Description
Könnyed és nyárias reggeli az eper zamatosságával, a bazsalikom fűszerességével és a croissan ropogósságával. Nem lehet neki ellenállni!
Hozzávalók
Skála
- 2 db friss croissant
- 2 evőkanál ricotta
- 6 db eper
- 8 bazsalikom levél
Elkészítés
- Az epret megmossuk, szeletekre vágjuk.
- A croissant ketté vágjuk és megkenjük a ricottával.
- Ráfektetjük a bazsalikom leveleket, és az eperszeleteket.
Megjegyzések
A tápértékadatok tájékoztató jellegűek, 1 darabra vonatkoznak.
- Prep Time: 5 perc
- Category: Reggeli
Tápértékek
- Serving Size: 1
- Calories: 307 kcal
- Sugar: 10 g
- Fat: 16,1 g
- Saturated Fat: 9,1 g
- Unsaturated Fat: 7 g
- Carbohydrates: 32,6 g
- Fiber: 3 g
- Protein: 8,6 g
- Cholesterol: 53,5 mg