Description
Miért ne vihetnénk ebédre pitát? Megtöltjük finomságokkal, és már kész is az ízletes vegán ebéd!
Hozzávalók
Skála
- 4 db Fagyasztott falafel golyók
- 1 ek Fanan olívás hummusz
- 1 marék friss saláta
- 5 db félbevágott koktélparadicsom
- 4–5 db uborka karika
- 1 ek Fanan Tahina – tahini krém (szezámmag krém)
Elkészítés
- Megsütjük a falafel golyókat (sütőben, serpenyőben, bő olajban, airfryerben).
- Előkészítjük a pitát. Egy forró serpenyőben kicsit átpirítjuk, levágjuk a végét, szétnyitjuk, és első lépésben egy adag olívás hummusszal megkenjük a belsejét.
- Jöhet bele egy adag friss saláta, félbevágott koktélparadicsom, uborka karikák.
- Amikor megsül a falafel, akkor ketté vágjuk őket, belepakoljuk a pitába, és csorgatunk rá tahini krémet, azaz szezám mag krémet, és már mehet is bele a dobozba.
- Prep Time: 10
- Cook Time: 15
- Category: ebéd
- Módszer: air fryer