Description
Egyszerű, mégis ízletes vegán ebéd opció, ha szendvicsre vágysz.
Hozzávalók
- 2 ek Fanan guacamole
- 2 ek Fanan hummusz
- 1 bab konzerv
- 1 kukorica konzerv
- 1db paradicsom
- 1 marék lucerna csíra
- 5 szál petrezselyem
- 3 szál koriander
- 1 db paprika
- 1/2 friss chili paprika – opcionális
- só, bors
- fél lime leve
- 1db lilahagyma – opcionális
- rozsos kenyér, baguette…
Elkészítés
- Első lépésben egy babos-kukoricás salátát készítünk el. Ehhez egy tálba beletesszük a babot, a kukoricát. Feldarabolunk egy nagy paradicsomot, és egy paprikát. Koriandert és petrezselymet aprítunk, mehet ez is a tálba. Hozzáadjuk a lucerna csírát is, és sózzuk, borsozzuk. Ráfacsarjuk egy fél lime levét, összekeverjük és már készen is vagyunk.
- A kenyér egyik felét megkenjük hummusszal, a másik felét guacamoléval. Közé berakjuk a salátát és már készen is vagyunk ezzel a laktató szendviccsel.
- Prep Time: 15
- Category: ebéd
- Módszer: főzés nélküli