Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
sult_barack_fagyival

Őszibarackos-mandulás desszert


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total Time: 13 minutes
  • Yield: 1

Description

Nagyon gyorsan elkészíthető sült barack recept mandulával, amit ráadásul elég az air fryer sütőbe bedobni. Próbáld ki te is!


Hozzávalók

Skála
  • 1 db őszibarack
  • 1 evőkanál barnacukor
  • 2 evőkanál aprított mandula
  • fahéj ízlés szerint
  • 1 gombóc vanília fagyi
  • 4 db bazsalikom levél


Elkészítés

  1.  Az őszibarackot meghámozzuk, ketté vágjuk és beletesszük egy kisebb hőálló tálba.
  2. Egy másik tálba 1 ek barna cukrot, 1 ek aprított mandulát illetve fahéjat összekeverünk. Ezt rászórjuk a barackra.
  3. Betesszük az air fryer sütőbe kb. 8 percre 180 fokra.
  4. Amikor megsült teszünk hozzá egy gombóc vanília fagyit, megszórjuk még egy kis mandulával.
  5. Díszítésként bazsalikom leveleket teszünk rá, és már ehetjük is.

Megjegyzések

A tápértékek tájékoztató jellegűek. A valós adatok eltérhetnek a felhasznált alapanyagok mennyisége és típusa miatt.

  • Prep Time: 5
  • Cook Time: 8
  • Category: Desszert

Tápértékek

  • Serving Size: 1
  • Calories: 233 kcal
  • Sugar: 36.4 g
  • Sodium: 57 mg
  • Fat: 7.4 g
  • Saturated Fat: 4.2 g
  • Unsaturated Fat: 3.2 g
  • Carbohydrates: 41.5 g
  • Fiber: 4 g
  • Protein: 3.4 g
  • Cholesterol: 36.8 mg

Ez a weboldal sütiket használ! A sütik weboldal működéséhez és az olvasó szokásokhoz kapcsolódó anonim adatokat biztosításához szükségesek a tájékoztatónak megfelelően. A weboldalon való böngészés folytatásával hozzájárulsz a sütik használatához.