Description
Ez a málnás-barack fagyi recept nem csak gyors, de igazán frissítően is hat a nagy melegben! A málna és a barack együttesét hideg fagyi képében garantáltan az egész család imádni fogja!
Hozzávalók
Skála
- 400 g fagyasztott őszibarack
- 100 g fagyasztott málna
- 0,5 dl cukorszirup
- 6-8 db menta levél
Elkészítés
- Elkészítjük a cukorszirupot: 1:1 arányban vizet és cukrot melegítünk (pl.100 g cukrot 100 g vízzel), amikor teljesen feloldódott a cukor, megvárjuk, hogy lehűljön, és üvegben hűtőben tároljuk.
- Minden hozzávalót beledobunk egy nagy teljesítményű turmixba vagy késes konyhai robotgépbe és addig mixeljük, amíg nagyjából homogén állagú fagyit kapunk.
- Azonnal tálalhatjuk is. A maradékot pedig betehetjük a fagyasztóba.
Megjegyzések
A tápérték adatok tájékoztató jellegűek. A valós értékek eltérhetnek a felhasznált alapanyagok típusától függően.
- Prep Time: 5
- Category: fagylalt
- Method: sütés nélküli
Tápértékek
- Serving Size: 1 gombóc
- Calories: 37
- Sugar: 7.6g
- Sodium: 0.9mg
- Fat: 0.2g
- Carbohydrates: 9.2g
- Fiber: 1.3g
- Protein: 0.5g