Description
Ez a málnás-barack fagyi recept nem csak gyors, de igazán frissítően is hat a nagy melegben! A málna és a barack együttesét hideg fagyi képében garantáltan az egész család imádni fogja!
Hozzávalók
Skála
- 400 g fagyasztott őszibarack
- 100 g fagyasztott málna
- 0,5 dl cukorszirup
- 6–8 db menta levél
Elkészítés
- Elkészítjük a cukorszirupot: 1:1 arányban vizet és cukrot melegítünk (pl.100 g cukrot 100 g vízzel), amikor teljesen feloldódott a cukor, megvárjuk, hogy lehűljön, és üvegben hűtőben tároljuk.
- Minden hozzávalót beledobunk egy nagy teljesítményű turmixba vagy késes konyhai robotgépbe és addig mixeljük, amíg nagyjából homogén állagú fagyit kapunk.
- Azonnal tálalhatjuk is. A maradékot pedig betehetjük a fagyasztóba.
Megjegyzések
A tápérték adatok tájékoztató jellegűek. A valós értékek eltérhetnek a felhasznált alapanyagok típusától függően.
- Prep Time: 5
- Category: fagylalt
- Módszer: sütés nélküli
Tápértékek
- Adag: 1 gombóc
- Kalória: 37
- Cukor: 7.6g
- Só: 0.9mg
- Zsír: 0.2g
- Szénhidrát: 9.2g
- Rost: 1.3g
- Fehérje: 0.5g
Kulcsszavak: Málnás - barack fagyi